המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שקיפות, ומוסיפים את השום לטיגון קצר.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן קלות תוך ערבוב.
מוסיפים את הגזר לסיר וממשיכים לבשל ולערבב כ-5 דקות.
מוסיפים את הכרובית, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים קישואים, גריסים ומים.
מטגנים בסיר נפרד את העוף עם מעט שמן, עד להשחמה קלה משני הצדדים.
מוסיפים את העוף לסיר עם הגריסים והירקות.
חותכים את הסלרי גס ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה.
מקטינים את האש, וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים מתאדים.
מכבים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומכסים את הסיר.
ממתינים 5 דקות ואוכלים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0