המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל במעט שמן זית,
מוסיפים חציל מקולף וחתוך לקוביות קטנות מטגנים 5-7 דקות עד שהחציל מטוגן מכל הצדדים. 3.מוסיפים עגבניה מגורדת ואת התבלינים.
מבשלים כ- 15 דקות עד שמתקבלת בלילה סמיכה.
את המלית שהתקבלה מצננים במשך מספר דקות.
מניחים כפית מהמלית במרכז כל ריבוע בצק עלים בוסוגרים למשולשים
מורחים על הבצק חלמון טרוף ומפזרים מעל שומשום 8.אופים ב- 180 מעלות עד הזהבה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0