המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מצרכי הבלינצ'ס במעבד מזון לבלילה חלקה.
במחבת משומנת מטגנים את הבלינצ'ס, עד סיום הבלילה.
מכינים את הפירה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מצננים מעט.
מוסיפים בצל מטוגן וביצים, ומערבבים היטב. מוסיפים את הקטשופ ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
לחילופין - מבשלים 6 תפוחי אדמה עד ריכוך. מטגנים שני בצלים ומערבבים עם שאר המרכיבים יחד, עד כדי מלית אחידה.
ממלאים בנדיבות כל עלה של בלינצ'ס במחית. מגלגלים את העלה וחותכים לחתיכות בעובי 3 ס"מ.
מניחים את החתיכות עם הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית אפייה, מרופדת בניר אפייה.
מברישים בביצה ומפזרים שקדים פרוסים.
אופים בחום בינוני 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0