המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה וממיסים היטב מים חמים עם הקקאו. דואגים להמיס היטב את הקקאו שלא יישארו גושים. מניחים בצד שיתקרר.
מקציפים חלבונים עם סוכר, עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים בקערה נפרדת חלמונים, שמן, מוסיפים את הקקאו שהתקרר. מערבבים היטב עד לקבלת קצף בתנועות קיפול.
מוסיפים לתערובת בהדרגה ובתנועות קיפול עדינות את האגוזים, סוכר הווניל והקמח.
אופים בתבנית בגודל 28, או בתבנית חד פעמית מרובעת בחום של 200 מעלות, למשך 30-40 דקות, או עד שהקיסם יוצא נקי ומעט רטוב.
יש לשים לב: לא לאפות את העוגה יתר על המידה, אחרת היא תצא יבשה.
הכנת הגנאש: מחממים את השמנת בסיר קטן, אבל לא להרתיח.
שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומוסיפים לשמנת. מערבבים היטב עד להמסת כל השוקולד.
כשהעוגה מתקררת, שופכים את הגנאש מעל העוגה, ומקשטים בכל מה שרוצים: אגוזים קצוצים, קוקוס, סוכריות צבעוניות וכו'. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0