המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן במחבת של פאיה ומטגנים שום, בצל ופלפל 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת העוף ומטגנים עד להזהבה. *ניתן להמיר את פטריות השמפיניון לפטריות יער או שיטאקה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממליחים ומפלפלים ומוסיפים אורז.
מערבבים הכל במחבת ומוסיפים ציר עוף.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 10 דקות. מוציאים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0