טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בשלוש שורות על יריעת נייר כסף.
שלב 2
0 דקות
מניחים בקערה את השמנת, החלב והפודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך מאוד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הגבינה, אבקת הסוכר וקליפת הלימון וממשיכים להקציף עוד חצי דקה, רק עד שהתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
עורמים את הקרם על שורת הביסקוויטים האמצעית, ומרימים את שתי השורות החיצוניות בעזרת נייר הכסף, כך שמתקבל משולש. מהדקים מלמעלה ועוטפים בצדדים ומצננים 120 דקות לפחות.
שלב 5
0 דקות
ממיסים את השוקולד עם השמנת בסיר קטן או בקערה במיקרוגל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
שלב 6
0 דקות
מצננים לטמפרטורת החדר, עד שהציפוי מקבל מירקם של שמנת.
שלב 7
0 דקות
מצפים את העוגה בציפוי השוקולד ומצננים היטב.
שלב 1
מתוך
7
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים אותם בשלוש שורות על יריעת נייר כסף.
שלב 2
מתוך
7
מניחים בקערה את השמנת, החלב והפודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך מאוד.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הגבינה, אבקת הסוכר וקליפת הלימון וממשיכים להקציף עוד חצי דקה, רק עד שהתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
7
עורמים את הקרם על שורת הביסקוויטים האמצעית, ומרימים את שתי השורות החיצוניות בעזרת נייר הכסף, כך שמתקבל משולש. מהדקים מלמעלה ועוטפים בצדדים ומצננים 120 דקות לפחות.
שלב 5
מתוך
7
ממיסים את השוקולד עם השמנת בסיר קטן או בקערה במיקרוגל, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
7
מצננים לטמפרטורת החדר, עד שהציפוי מקבל מירקם של שמנת.
שלב 7
מתוך
7
מצפים את העוגה בציפוי השוקולד ומצננים היטב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0