המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים.
לצקת את הבלילה לתבנית, להכניס לתנור שחומם לחום בינוני 180 מעלות כ-45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי.
להמס שוקולד ושמנת, אפשר במיקרוגל או בסיר קטן על להבה נמוכה, כשהעוגה יוצאת מהתנור לצקת עליה את הציפוי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0