המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במיקרוגל שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים בצד לצינון קל.
מחממים תנור ל-170מעלות.
בקערה טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל במשך כדקה, עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן וחלב קוקוס וטורפים היטב.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה ומערבבים אותה עם תערובת השוקולד הפושרת.
העוגה מתאימה לתבנית קפיצית 26 (אני השתמשתי ב-23).
מרכיבים את העוגה בעזרת 2 מצקות (אני מזגתי את 2 התערובות לכדי מזיגה). משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה), כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
אופים 60-70 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים ושומרים בטמפ' החדר עד 5 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0