המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר כבד מאדים בצל בשמן זית למשך 3 דק', מוסיפים את חזה האווז וממשיכים לטגן.
מוסיפים את הכרוב, הבירה והדבש.
מערבבים, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 45 דקות, תוך כדי ערבוב מזדמן.
מוסיפים לסיר את הנקניקיות, מתבלים במלח ובפלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.
במידת הצורך אפשר להוסיף מים.
מניחים את הכרוב ואת הנקניקיות על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0