המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הבשר הטחון עם תפוח האדמה והבצל המגורדים, מוסיפים כוסברה ומערבבים.
מתבלים באגוז מוסקט, פפריקה מתוקה, מרק עוף ומעט מלח. מוסיפים כף שמן, מערבבים ומניחים את התערובת בצד.
בסיר עם מעט שמן, מזהיבים קלות את הבצל הקצוץ ומוסיפים את הפטריות לצריבה של 4 דקות, מומלץ לערבב מדי פעם שלא יישרף או יידבק. מוסיפים שלוש כוסות מים.
מתבלים בכורכום, זעפרן ואבקת מרק עוף. מביאים לרתיחה.
ממלאים את ראשי הארטישוק בתערובת הבשר, ומסדרים בסיר.
מתערובת הבשר שנותרה, מכינים קציצות עגולות ומוסיפים לסיר.
מבשלים כ-40 דקות על אש בינונית. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0