מנגבים היטב את נתחי הסלמון במגבות נייר ומתבלים במלח גס.
שלב 2
0 דקות
צורבים ללא שמן על מחבת חמה מאוד, משני הצדדים, כדקה מכל צד, עד שמתחיל להשחים.
שלב 3
5 דקות
מוסיפים פלפל, יין, ג'ינג'ר ושום ומבשלים בבעבוע עדין, 5 דקות, עד שהסלמון עשוי. הופכים פעם אחת במהלך הבישול.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הנתחים בכף מחוררת ומניחים בצד (שומרים חם, הכי טוב להניח בתנור אפייה שחומם לחום נמוך). מרתיחים את הרוטב שבמחבת ומצמצמים לסירופ בכמות של שליש כוס. מסירים מהאש.
שלב 5
0 דקות
בוחשים לתוך הסירופ החם את החמאה וטורפים היטב. החמאה תגרום לסירופ להיות מבריק.
שלב 6
0 דקות
טועמים, מתקנים תיבול ויוצקים על נתחי הדג.
שלב 1
מתוך
6
מנגבים היטב את נתחי הסלמון במגבות נייר ומתבלים במלח גס.
שלב 2
מתוך
6
צורבים ללא שמן על מחבת חמה מאוד, משני הצדדים, כדקה מכל צד, עד שמתחיל להשחים.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים פלפל, יין, ג'ינג'ר ושום ומבשלים בבעבוע עדין, 5 דקות, עד שהסלמון עשוי. הופכים פעם אחת במהלך הבישול.
שלב 4
מתוך
6
מוציאים את הנתחים בכף מחוררת ומניחים בצד (שומרים חם, הכי טוב להניח בתנור אפייה שחומם לחום נמוך). מרתיחים את הרוטב שבמחבת ומצמצמים לסירופ בכמות של שליש כוס. מסירים מהאש.
שלב 5
מתוך
6
בוחשים לתוך הסירופ החם את החמאה וטורפים היטב. החמאה תגרום לסירופ להיות מבריק.
שלב 6
מתוך
6
טועמים, מתקנים תיבול ויוצקים על נתחי הדג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0