המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הבצק, מכסים את הקערה ומניחים במקרר לחצי שעה.
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה את הממתיק, מיץ הלימון והקינמון. מוסיפים את תפוחי העץ, מערבבים ומשרים כשעה (יש לערבב מדי פעם).
מחלקים את הבצק לשניים. מקמחים קלות את משטח העבודה.
מרדדים חלק אחד לעלה בגודל תבנית האפייה ומניחים בתבנית. מפזרים על הבצק מעט פירורי לחם ואת תפוחי העץ. מטפטפים מעט מהנוזלים שנותרו בקערה.
מרדדים את המחצית השנייה של הבצק ומכסים באמצעותה את המילוי. לחלופין, אפשר לחתוך את הבצק לרצועות ולהניח אותם על המילוי בדוגמת שתי וערב.
אופים כחצי שעה, עד שהבצק מזהיב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0