המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים את הביסקוויטים דק, משמנים בתרסיס שמן תבנית 26 ומצפים בביסקוויטים ליצירת תחתית.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים כפית גרדת לימון.
בקערה נפרדת יוצקים שמן, מוסיפים את החלמונים, גבינה, שמנת חמוצה, ממתיק והקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת החלמונים והגבינה לתוך המערבל עם החלבונים, בכמה שלבים, ומקפלים לתערובת אחידה.
משמנים תבנית 26 ומעבירים את התערובת.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, מניחים מתחת לעוגה תבנית עם מים ואופים 15 דקות, מנמיכים ל-150 מעלות ואופים שעה נוספת.
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר.
בינתיים מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מורחים על העוגה ומפזרים ריבת תות ללא סוכר. בתיאבון וחג שבועות שמח, חגית בר-שי
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0