המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את נתחי הדג לרצועות ברוחב של 2-3 ס"מ, יוצקים את מיץ הלימון ומשהים כ- 20 דק'.
פטריות חותכים לרצועות ברוחב 2 ס"מ.
בכלי מערבבים קמח, שום, מלח, פפריקה ופלפל.
מחממים שמן בכלי לטיגון עמוק, טובלים את רצועות הדג והפטריות בקמח המתובל, מטגנים 2-3 דקות
מוציאים בעזרת כף מחוררת, ומניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
מניחים על צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0