המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר עד להשחמה.
מוסיפים לסיר את האפונה. מערבבים.
מוסיפים את פרוסות הנקניקיות לסיר, לאחר מכן, מוסיפים את הפתיתים והתבלינים ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0