המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל הקצוץ בסיר עד להשחמה.
מוסיפים לסיר את האפונה. מערבבים.
מוסיפים את פרוסות הנקניקיות לסיר, לאחר מכן, מוסיפים את הפתיתים והתבלינים ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את המים, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0