המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים במים את העדשים, חיטת כוסמין וקינואה, עד שהן מתרככות. מוסיפים את המלח לקראת סוף הבישול.
מערבבים בקערה את החסה, ירקות, קינואה, כוסמין ועדשים.
מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומזלפים באיטיות את שמן הזית.
מזלפים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את השקדים והשומשום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0