המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים במים את העדשים, חיטת כוסמין וקינואה, עד שהן מתרככות. מוסיפים את המלח לקראת סוף הבישול.
מערבבים בקערה את החסה, ירקות, קינואה, כוסמין ועדשים.
מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומזלפים באיטיות את שמן הזית.
מזלפים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את השקדים והשומשום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0