המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטרוף ביצים עם סוכר.
להוסיף שמן, קליפת לימון ווניל.
לפזר במחבת את הסולת, להוסיף אבקת אפייה ושקדים, ולערבב עם העיסה.
להניח בצד, כדי שהנוזלים יספגו.
לעבד וללוש כמו לחם.
להניח כ-90 דקות.
לסדר צורה הרצויה, לטגן ולטבול בסירופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0