המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר כבד את שמן הזית. מוסיפים לסיר את חתיכות האוסובוקו וצולים מכל הצדדים, עד אשר הן משחימות. מוציאים את חתיכות האוסובוקו מהסיר ומניחים בקערה.
מוסיפים לסיר את הירקות (פרט לשום ולעגבניות) ומטגנים במשך כ-4 דקות. מורידים את הסיר מהכיריים.
מסדרים בתבנית גבוהה את חתיכות האוסובוקו הצלויות.
מפזרים מעל את הירקות. יוצקים לתבנית את היין האדום וציר הבקר, ומפזרים את חתיכות השום וקוביות העגבניות.
מכסים את התבנית בנייר אפייה ורדיד אלומיניום, ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, למשך כ-180 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה מהתבנית, ומחזירים לתנור למשך כ-15 דקות נוספות.
מוסיפים חלק מהירקות לקערה. יוצקים לקערה את הנוזלים שהצטברו, ומעבדים עם מעבד מזון ידני לרוטב אחיד וחלק.
משפרים טעמים עם מלח ופלפל שחור.
מגישים לצד פירה תפוחי אדמה, או אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0