המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים לסיר רחב עם מעט שמן את פרוסות הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.
מוסיפים לסיר את קוביות הפלפלים, השומר והשום הכתוש ומטגנים במשך כ-3 דקות.
מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף ומשחימים אותם מכל הצדדים במשך מספר דקות.
יוצקים לסיר את היין הלבן ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור. ממשיכים לבשל במשך כשתי דקות נוספות. יוצקים לסיר מים עד לכיסוי הבשר והירקות.
ממשיכים לבשל במשך 20 דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים כמעט לגמרי. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים בצלחת עמוקה.
מגישים לצד פירה תפוחי אדמה רך וטעים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0