המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים גס את הכרישות (אפשר גם 1/2 2 בצלים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומזהיבים בשמן בסיר רחב.
מוסיפים את השום, גזר ושורש פטרוזיליה ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות והשזיפים ומטגנים עוד 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
כשהפטריות גומרות להפריש נוזלים, מוציאים בכף מחוררת לקערה. בשמן שנשאר בסיר משחימים את קוביות הבשר.
כשהקוביות שחומות, מחזירים לסיר את הירקות, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים שתי כוסות מרק וחצי כוס יין.
מערבבים בעדינות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 180 דקות.
מוסיפים את הערמונים, מערבבים ומבשלים בבעבוע עדין 60 דקות.
מגישים עם אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0