המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות ומייבשים את תפוחי האמה כ-30 דקות. מוציאים מהתנור. מקלפים ומעבדים לפירה.
מרתיחים סיר עם מים.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם קמח וביצה עד שנוצר בצק אוורירי לא דביק מדי ולא יבש מדי.
מחלקים את הבצק ל-4 ומרדדים כל חלק לנחש ארוך. חותכים כל נחש לטבעות ניוקי בעובי של כ-5 ס"מ.
מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים. מוציאים לקערה עם מים קרים. מסננים את הניוקי.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומוסיפים את הפטריות. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את השום הפרוס ומערבבים. מאדים כדקה ומוסיפים את השמנת המתוקה.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את האפונה. מבשלים כחמש דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
מוסיפים את הניוקי לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מוסיפים פטרוזיליה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0