המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
את הפסטה מבשלים אל דנטה בזמן שמכינים את הרוטב, כדי שהפסטה לא תידבק. הכי בטוח לסיים את הכנת הרוטב לפני שהפסטה מוכנה.
מחממים מחבת כבדה על אש בינונית. ממיסים את החמאה, ומוסיפים שמן זית. משלהבים את האש ומקפיצים את הבצל עד שמזהיב. לא לשרוף!
מרגיעים את הלהבות לחצי, מוסיפים קישואים וזעפרן, מלח ופלפל, ומקפיצים 7 דקות, עד שהקישואים מסיימים להגיר את מימם.
משלהבים את האש, מוסיפים יין לבן וטימין, מערבבים כמעט כל הזמן, במשך כ-3 דקות.
מרגיעים את האש לחצי, מוסיפים שמנת מתוקה ואגוז מוסקט, מערבבים היטב במשך כדקה.
משלהבים את האש, וברגע שהשמנת מתחילה לבעבע, מרגיעים את האש למינימום.
ממיסים בשמנת את הפרמזן, תוך כדי בחישה מתמדת. כאשר הגבינה מומסת, הרוטב מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0