מנקים את הסלמון מעצמותיו ומעורו. משמנים עם שמן זית את פילה הסלמון.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הכוסברה, בוטנים, ואגוזי לוז. יוצקים לקערה מעט שמן זית וטוחנים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את פרורי הפנקו, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
שלב 3
0 דקות
מניחים את פילה הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את עיסת האגוזים ועשבי התיבול על פני פילה הסלמון בשכבה עבה של כ-1/2 ס"מ.
שלב 4
0 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מניחים את נתח הסלמון בצלחת. אפשרי להניח על מצע חסה ופרוסות תותים לקישוט.
שלב 1
מתוך
4
מנקים את הסלמון מעצמותיו ומעורו. משמנים עם שמן זית את פילה הסלמון.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הכוסברה, בוטנים, ואגוזי לוז. יוצקים לקערה מעט שמן זית וטוחנים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את פרורי הפנקו, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
שלב 3
מתוך
4
מניחים את פילה הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את עיסת האגוזים ועשבי התיבול על פני פילה הסלמון בשכבה עבה של כ-1/2 ס"מ.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מניחים את נתח הסלמון בצלחת. אפשרי להניח על מצע חסה ופרוסות תותים לקישוט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0