המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הסלמון מעצמותיו ומעורו. משמנים עם שמן זית את פילה הסלמון.
מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הכוסברה, בוטנים, ואגוזי לוז. יוצקים לקערה מעט שמן זית וטוחנים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את פרורי הפנקו, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מניחים את פילה הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים את עיסת האגוזים ועשבי התיבול על פני פילה הסלמון בשכבה עבה של כ-1/2 ס"מ.
מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. מניחים את נתח הסלמון בצלחת. אפשרי להניח על מצע חסה ופרוסות תותים לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0