המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים את הנודלס למי מלח רותחים. מבשלים במשך כ-7 דקות. מסננים את הנודלס, ומניחים בקערה.
חורצים פסים לאורך ולרוחב בשומן החזה. ממליחים ומפלפלים את נתח חזה האווז.
יוצקים את השמן למחבת וצורבים את חזה האווז קודם מהצד של השומן למשך כ-3 דקות מכל צד.
מעבירים לתבנית, שופכים מעל את מחצית השומן שנותר במחבת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות.
להכנת רוטב הסצ`ואן: במחבת עם מעט שמן מטגנים קלות את השום, הג`ינג`ר והלמון גראס.
מוסיפים למחבת את הסוכר, מקרמלים מעט ואז שופכים את רוטב הסויה, הצ`ילי והמים.
מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה במשך כ-20 דקות, עד לצמצום הרוטב והסמכתו.
מוציאים את חזה האווז מהתנור, ופורסים אותו. מעבירים את הנודלס לכלי הגשה, ומניחים במרכז הכלי את הנודלס. עליהם מניחים את חזה האווז הפרוס.
מפזרים קשיו, מעט עלי פטרוזיליה. ויוצקים מעל את הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0