המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טובלים ביסקוויט אחר ביסקוויט בחלב ומניחים על תחתית התבנית (תבנית בגודל 25*20 ס"מ).
יוצקים מיכל אחד של גלידה מעל שכבת הביסקוויטים ומיישרים.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב מעל הגלידה.
יוצקים את מיכל הגלידה השני, מחליקים עד לקבלת שכבה ישרה ואחידה.
מסיימים בשכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ומכניסים למקפיא ל-60 דקות.
להכנת הציפוי: ממיסים בקערה מתאימה למיקרו את השוקולד ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את השוקולד המומס על שכבת הביסקוויטים.
מפזרים מעל שוקולד מגורר ומכניסים למקפיא למשך כ-180 דקות.
מוציאים מהמקפיא, פורסים לקוביות ומגישים קפוא.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0