המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במקביל, מערבבים את שאר החומרים טוב ביחד ומוסיפים את הפסטה המבושלת.
מעבירים לתבנית חסינת חום ומכניסים לתנור שחומם למאה ושמונים מעלות למשך 40 דקות.
רצוי לערבב לפחות פעם אחת כשזה נאפה.
לשומרי משקל ניתן להחליף את השמנת בחלב ופחות גבינה צהובה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0