המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה גדולה עד קבלת תערובת אחידה: חלמונים, חצי כוס סוכר, תמצית וניל ואת קליפת התפוז. מוסיפים את השמן לתערובת בזרם דק וממשיכים לערבב כל הזמן.
להוסיף לתערובת לסירוגין: כוס קמח, כפית אבקת אפייה ומיץ תפוזים ולבחוש עד לקבלת בצק חלק.
להקציף חלבונים ורבע כוס סוכר ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת (מס' 26)
לאפות בחום של 170 מעלות, כ-30 דקות (לבדוק עם קיסם).
כשהעוגה עדיין חמה, להרטיב עם מחצית המיץ מקופסת הפרי הנבחרת. לאחר מכן, לפזר את הפרי בצפיפות על העוגה.
להכין את הג'לי: להכניס את האבקה לקערה גדולה, להוסיף 4 כוסות מים רותחים, לבחוש עד שנמס כליל וליצוק על העוגה שהתקררה בינתיים.
לכסות ולהכניס למקרר עד שהג'לי יתייצב. אחרי כשעתיים ניתן להגיש.
לאוהבי הקצפת: לאחר שהג´לי התייצב (כשעה במקרר), להקציף שמנת מתוקה ו-2 כפות סוכר ולמרוח מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0