שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח, ומשרים למשך 5 שעות, או ללילה. שעה לפני ההגשה, מסננים את האורז ושוטפים היטב.
שלב 2
0 דקות
שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח, ומרתיחים. מבשלים את האורז 8 דקות, או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
שלב 3
20 דקות
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים, ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. תפוחי האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את השמן ב-50 גרם חמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח, ומשרים למשך 5 שעות, או ללילה. שעה לפני ההגשה, מסננים את האורז ושוטפים היטב.
שלב 2
מתוך
3
שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח, ומרתיחים. מבשלים את האורז 8 דקות, או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
שלב 3
מתוך
3
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים, ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. תפוחי האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את השמן ב-50 גרם חמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0