הכנות יום לפני: מניחים את הבשר בקערה ומוסיפים כוסברה, ג'ינג'ר, קינמון, זעפרן ו-2 כפות של שמן זית, מערבבים היטב כדי לצפות בשר ומכסים בניילון נצמד משאירים לילה במקרר.
שלב 2
0 דקות
מקלפים עם קולפן ירקות את קליפת התפוז, ללא החלק הלבן, ואז לסחוט את התפוז.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לקערה את השזיפים, משמש, תמרים וצימוקים, מוסיפים 2 כפות דבש, קליפת תפוז ומיץ תפוזים, מוסיפים מעט מים לכיסוי ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את הבשר מהמקרר שעה לפני הבישול .
שלב 5
0 דקות
מחממים 2 כפות שמן בסיר עם תחתית כבדה. מכניסים את חתיכות הבשר לסיר וסוגרים את הבשר ואז מוסיפים את בצלצלי השאלוט, שום הכתוש, עגבניה מגורדת ולהוסיף מעט עם סירופ שהשרו הפירות היבשים. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים,
שלב 6
60 דקות
מכסים ומבשלים בעדינות במשך כ-60 דקות, מערבבים באופן קבוע, ולעתים מוסיפים סירופ מהפירות היבשים.
שלב 7
30 דקות
מוסיפים את הפירות היבשים לאחר שסחטנו אותם מסירופ שהם השרו בתוכם, מוסיפים 2 כפות את הדבש שנותרו, ומי הפירות היבשים ומבשלים 30 דקות.
שלב 8
0 דקות
מגישים: מניחים את הבשר בצלחת הגשה ומפזרים מעל שקדים קלויים וכוסברה או פטרוזליה קצוצה. מגישים לצד אורז.
שלב 1
מתוך
8
הכנות יום לפני: מניחים את הבשר בקערה ומוסיפים כוסברה, ג'ינג'ר, קינמון, זעפרן ו-2 כפות של שמן זית, מערבבים היטב כדי לצפות בשר ומכסים בניילון נצמד משאירים לילה במקרר.
שלב 2
מתוך
8
מקלפים עם קולפן ירקות את קליפת התפוז, ללא החלק הלבן, ואז לסחוט את התפוז.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים לקערה את השזיפים, משמש, תמרים וצימוקים, מוסיפים 2 כפות דבש, קליפת תפוז ומיץ תפוזים, מוסיפים מעט מים לכיסוי ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
8
מוציאים את הבשר מהמקרר שעה לפני הבישול .
שלב 5
מתוך
8
מחממים 2 כפות שמן בסיר עם תחתית כבדה. מכניסים את חתיכות הבשר לסיר וסוגרים את הבשר ואז מוסיפים את בצלצלי השאלוט, שום הכתוש, עגבניה מגורדת ולהוסיף מעט עם סירופ שהשרו הפירות היבשים. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים,
שלב 6
מתוך
8
מכסים ומבשלים בעדינות במשך כ-60 דקות, מערבבים באופן קבוע, ולעתים מוסיפים סירופ מהפירות היבשים.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים את הפירות היבשים לאחר שסחטנו אותם מסירופ שהם השרו בתוכם, מוסיפים 2 כפות את הדבש שנותרו, ומי הפירות היבשים ומבשלים 30 דקות.
שלב 8
מתוך
8
מגישים: מניחים את הבשר בצלחת הגשה ומפזרים מעל שקדים קלויים וכוסברה או פטרוזליה קצוצה. מגישים לצד אורז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0