המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה ומרסקים. אפשר גם לדפוק את הביסקוויטים בפטיש שניצלים.
מוסיפים את החמאה המותכת ומאחדים. מרפדים בתערובת תחתית של תבנית מלבנית בגודל 20x30 ס"מ.
באותו מעבד מזון (אין צורך לשטוף) שמים את השמנת והגבינה ומעבדים חצי דקה. מוסיפים את הפודינג ומעבדים עוד חצי דקה. יוצקים על הבצק שבתבנית.
מכסים את התבנית בניילון נצמד (מקפידים שלא ייגע בציפוי) ומניחים במקרר לשעה. לאחר מכן שעה מפזרים על העוגה את האגוזים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1