המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפשיר רבע שעה לפני תחילת ההכנה את ההמבורגרים מחוץ למקפיא. לאחר רבע שעה כשהם מופשרים לגמרי מועכים אותם עם הידיים לגוש גדול של בשר שנראה כמו בשר טחון.
במקביל לחמם בסיר/מחבת גדולה שמן זית (בנדיבות) ולהכניס לתוכו את ההמבורגרים. לערבב כל הזמן את ההמבורגרים ולהפריד לחתיכות קטנות ככל שאפשר. לאחר שהחתיכות מופרדות והפכו כבר לחומות מוסיפים את חתיכות הבצל (שחתכנו לריבועים קטנים) ואם בחרנו להוסיף עוד ירק אז גם אותו.
סוגרים את הסיר ומבשלים על אש קטנה. לאחר שבע דקות בערך (לא צריך להיות לחוצים..) מוסיפים אבקת מרק עוף / בצל, מערבבים וסוגרים שוב למשך חמש דקות.
מערבבים שוב וכשבשר / ירקות מתחילים להידבק לסיר מוסיפים 2 כוסות מים ומערבבים. מוסיפים שום ומערבבים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ- 10-15 דקות עד שהנוזלים יתאדו והרוטב יסמיך. אם הרוטב לא מסמיך ניתן לערבב בכוס נפרדת כף קמח ומים ולהוסיף לרוטב. ואם הרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף עוד מים. (בסופו של דבר זה צריך להראות כמו בתמונה הגדולה).
בינתיים לבשל את הפסטה לפי ההוראות הכנה של היצרן.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה ואוכלים מייד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0