מכסים בחלב ומבשלים על אש בינונית, עד לרתיחה.
*ניתן להמיר את החלב במים או ציר ירקות או ציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהכרובית ושאר הירקות מתפוררים.
שלב 4
0 דקות
טוחנים את התערובת המבושלת בבלנדר, עד שמתקבל מרקם חלק.
שלב 5
0 דקות
מסננים במסננת ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט.
שלב 6
0 דקות
מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים קלות את השום ומוסיפים פטריות וטימין, ומקפיצים עד שהפטריות מאבדות את הנוזלים, מוסיפים קצח, מלח ופלפל.
שלב 1
מתוך
6
מניחים בסיר, כרובית, כרישה, תפוח-אדמה ושורש סלרי.
שלב 2
מתוך
6
מכסים בחלב ומבשלים על אש בינונית, עד לרתיחה.
*ניתן להמיר את החלב במים או ציר ירקות או ציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
6
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהכרובית ושאר הירקות מתפוררים.
שלב 4
מתוך
6
טוחנים את התערובת המבושלת בבלנדר, עד שמתקבל מרקם חלק.
שלב 5
מתוך
6
מסננים במסננת ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט.
שלב 6
מתוך
6
מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים קלות את השום ומוסיפים פטריות וטימין, ומקפיצים עד שהפטריות מאבדות את הנוזלים, מוסיפים קצח, מלח ופלפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0