המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מצרכי הבצק לבצק רך ואחיד, מניחים בצד.
הכנת המלית: במחבת עם מעט שמן, מטגנים כל ירק בנפרד, עד להשחמה ומעבירים לקערה.
מערבבים את הירקות ומתבלים באבקת מרק בצל, מלח ופלפל לפי הטעם.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני צר וארוך.
מפזרים את הירקות באמצע כל עלה, ומפזרים מעל כשליש מכמות הגבינות. סוגרים את הבצק, מהדקים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכינים כך גם את המאפה השני והשלישי.
מברישים בביצה ומפזרים מעל מתערובת השומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-40 דקות, או עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0