מביאים את המים לרתיחה, מכניסים את האורז, שוב מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה.
שלב 2
20 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים כך כ-20 דקות או עד שכל המים נספגים באורז (לא לפחד להרים את המכסה מדי פעם ולבדוק). לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד כחמש דקות.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים לו מלח ותבלינים ולבסוף את עשבי התיבול. מערבבים עם האורז ושומרים בצד.
שלב 4
0 דקות
שוטפים קלות את הפטריות, מייבשים מיד ומטפטפים עליהן מיץ לימון. פורסים אותן לחצאים ומהחצאים פורסים לפרוסות דקות. מפזרים עליהן את הקליפה המגוררת של הלימון ושארית המיץ כדי שלא ישחירו.
שלב 5
0 דקות
מטגנים את הבצלים, מוסיפים תבלינים ואת הפטריות, מוסיפים לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב עדין של הפטריות מדי פעם.
שלב 6
0 דקות
לא לטגן יותר מדי זמן כדי שהפטריות לא יתחילו להפריש נוזלים (האש הגבוהה מזהיבה אותן די מהר). לאחר כשלוש דקות מוסיפים את עלי הבזיליקום, את יתר עשבי התיבול ומכבים את האש.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את קוביות הבטטה, מערבבים קלות עם הפטריות והאורז ומגישים.
שלב 1
מתוך
7
מביאים את המים לרתיחה, מכניסים את האורז, שוב מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר במכסה.
שלב 2
מתוך
7
מנמיכים את האש ומבשלים כך כ-20 דקות או עד שכל המים נספגים באורז (לא לפחד להרים את המכסה מדי פעם ולבדוק). לכבות את האש ולהשאיר מכוסה עוד כחמש דקות.
שלב 3
מתוך
7
בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים לו מלח ותבלינים ולבסוף את עשבי התיבול. מערבבים עם האורז ושומרים בצד.
שלב 4
מתוך
7
שוטפים קלות את הפטריות, מייבשים מיד ומטפטפים עליהן מיץ לימון. פורסים אותן לחצאים ומהחצאים פורסים לפרוסות דקות. מפזרים עליהן את הקליפה המגוררת של הלימון ושארית המיץ כדי שלא ישחירו.
שלב 5
מתוך
7
מטגנים את הבצלים, מוסיפים תבלינים ואת הפטריות, מוסיפים לטגן על אש גבוהה תוך ערבוב עדין של הפטריות מדי פעם.
שלב 6
מתוך
7
לא לטגן יותר מדי זמן כדי שהפטריות לא יתחילו להפריש נוזלים (האש הגבוהה מזהיבה אותן די מהר). לאחר כשלוש דקות מוסיפים את עלי הבזיליקום, את יתר עשבי התיבול ומכבים את האש.
שלב 7
מתוך
7
מוסיפים את קוביות הבטטה, מערבבים קלות עם הפטריות והאורז ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0