המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים ולשים מספר פעמים (במשך שעתיים אני לשה בערך 8 פעמים).
לאחר התפיחה, הבצק צריך להיות יפה, נעים ורך למגע יד.
מחממים שמן בסיר עמוק, קורצים עיגולים ומטגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0