חותכים את השליש העליון של האספרגוס ומשתמשים בתפרחות בלבד. מרתיחים בסיר מים, מוסיפים את התפרחות ומבשלים 2 דק'. מסננים ומעבירים לקערת מים קרים ל-5 דק'. מסננים ומייבשים במגבת מטבח.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערה גדולה את כל החומרים לסלט. שמים בצנצנת את כל החומרים לרוטב ומנערים היטב.
שלב 3
0 דקות
טועמים ומשפרים תיבול. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
3
חותכים את השליש העליון של האספרגוס ומשתמשים בתפרחות בלבד. מרתיחים בסיר מים, מוסיפים את התפרחות ומבשלים 2 דק'. מסננים ומעבירים לקערת מים קרים ל-5 דק'. מסננים ומייבשים במגבת מטבח.
שלב 2
מתוך
3
שמים בקערה גדולה את כל החומרים לסלט. שמים בצנצנת את כל החומרים לרוטב ומנערים היטב.
שלב 3
מתוך
3
טועמים ומשפרים תיבול. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0