המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים, שוטפים במסננת מתחת למים זורמים ומסננים שוב. מעבירים לקערה, מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים ומצננים.
מוסיפים לקערה את יתר מרכיבי הסלט, מתבלים ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול. מקררים שעתיים.
להגשה: מערבבים שוב את הסלט ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים מעל קוביות גבינת פטה וקשיו, מפזרים זעתר, מטפטפים שמן זית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0