המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר רחב וכבד. משחימים בו את נתחי הבשר משני הצדדים. מוציאים את נתחי הבשר לקערה.
מזהיבים את הבצל בשמן שבסיר.
מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים חמש דקות. מוציאים לקערה עם הבשר.
יוצקים לסיר את היין ומקרצפים היטב את התחתית והדפנות בכף עץ.
ממיסים כף מרק תיבול בכוס מים רותחים, ומוסיפים לסיר.
מחזירים לסיר את הבשר והירקות. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל עוד שתי כוסות מרק ירקות שורש (כף מרק תיבול לכוס מים רותחים). מביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים להבה, ומבשלים על אש קטנה שלוש שעות לפחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0