המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת תוספת הכרובית - חותכים את הכרובית לפרחים קטנים, ללא עלים וגבעולים.
חולטים במים רותחים את פרחי הכרובית עד ריכוך. מקפידים לא לבשל את הכרובית יותר מדי.
מסננים את פרחי הכרובית ומקררים אותם.
קוצצים את הכרובית לחתיכות קטנות.
להכנת תוספת קוביות בטטה אפויות מבשלים את הבטטה במים או בתנור עד ריכוך. חותכים לקוביות.
מוסיפים את כף שמן הזית, כף שומשום, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
להכנת תוספת בצל ופטריות - מטגנים את הבצל עד שקיפות ב-3 כפות שמן, מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומאדים כמה דקות על להבה בינונית.
להכנת המאפינס - מערבבים את כל המרכיבים בקערה - קמח תופח, קוטג', גבינה לבנה, גבינה בולגרית, גבינה צהובה, חמאה רכה, ביצים, חלב, מלח ופלפל ובצל מטוגן.
מוסיפים 2 כוסות מהתוספת הנבחרת ומערבבים עם בלילת המאפינס.
בעזרת כף מחלקים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת. ממלאים רק עד 3/4 מגובה השקע. (ניתן לפזר שומשום).
אופים בתנור שחומם לחום של 180 מעלות כחצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2