המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מערבבים בקערה את כל חומרי הגלם היבשים (למעט התוספות).
מוסיפים את הביצים, המים והשמן. מאחדים את התערובת לתערובת אחידה.
מוסיפים את התוספת, יוצקים לתבנית ואופים כ- 40 דקות עד שהעוגה זהובה. טיפ: נועצים בעוגה קיסם, אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים, סימן שהעוגה מוכנה. *העוגה מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4