המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבדים את הביצים, האבוקדו, המלח והסוכר במעבד מזון עם להב פלדה למחית אחידה.
מוסיפים קמחים וחלב ומאחדים. *ניתן להמיר את קמח התירס בסולת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מעבירים לתבנית מאפינס משומנת עם 12 שקעים. זורים מלמעלה תוספת לפי בחירה.
אופים כ-25 דקות, עד שמתחיל להזהיב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0