המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-170-160 מעלות.
מערבבים את החלבונים עם אבקת הסוכר, תמצית וניל אינסטנט פודינג ודבש.
מוסיפים שקדים פרוסים ומערבבים.
יוצקים עוגיות קטנות בעזרת כפית ואופים עד להשחמה למשך כ-7 דקות. יש לבדוק שגם החלק התחתון שחום על מנת שהעוגיות לא יהיו רכות. זהירות! העוגיות נשרפות מהר.
הניחו בסיר את הקקאו, סוכר ומים והביאו לרתיחה.
הסירו מהאש והוסיפו את השמן.
ערבבו היטב למסה חלקה והעבירו אל מעבד מזון.
הוסיפו את החלמונים, קפה וליקר, ועבדו למסה חלקה כ-2 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0