המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את חומרי הבצק וללוש היטב לבצק אחיד ורך (אפשר במעבד מזון).
לחלק את הבצק ל-4 חתיכות, כל חתיכה לרדד לעלה דק.
לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
למרוח מהמלית על כל עלה בצק ולגלגל לרולדה הדוקה.
בעזרת סכין משוננת לחתוך לעוגיות קטנות ומאורכות.
מסדרים בתבנית אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
זורים אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0