מקציפים חלבונים וסוכר בקערת מיקסר כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב מאוד.
שלב 2
5 דקות
מערבבים בקערה נפרדת קוקוס, קמח, סולת, שקדים טחונים ואבקת אפייה.
*ניתן להמיר את השקדים באגוזי מלך טחונים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
טורפים חלמונים בקערה שלישית, ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים וריבה, מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבוב. מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הבלילה לתבנית שגודלה 25 על 30 ס"מ משומנת, ומשטחים.
שלב 5
0 דקות
אופים 30-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
שלב 6
0 דקות
מביאים סוכר ומים לסף רתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים בבעבוע עדין 10 דקות, מצננים קלות.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, ומיד יוצקים עליה את הסירופ החמים לאט ובאופן שווה.
שלב 8
0 דקות
מצננים ומעטרים את העוגה בשבבי קוקוס.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מקציפים חלבונים וסוכר בקערת מיקסר כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב מאוד.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים בקערה נפרדת קוקוס, קמח, סולת, שקדים טחונים ואבקת אפייה.
*ניתן להמיר את השקדים באגוזי מלך טחונים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
8
טורפים חלמונים בקערה שלישית, ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים וריבה, מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה ותוך כדי ערבוב. מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
שלב 4
מתוך
8
יוצקים את הבלילה לתבנית שגודלה 25 על 30 ס"מ משומנת, ומשטחים.
שלב 5
מתוך
8
אופים 30-40 דקות עד שקיסם יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
שלב 6
מתוך
8
מביאים סוכר ומים לסף רתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים בבעבוע עדין 10 דקות, מצננים קלות.
שלב 7
מתוך
8
מוציאים את העוגה מהתנור, ומיד יוצקים עליה את הסירופ החמים לאט ובאופן שווה.
שלב 8
מתוך
8
מצננים ומעטרים את העוגה בשבבי קוקוס.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0