המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את הפסטה לפי ההוראות, לסנן ולשים בקערה גדולה. להוסיף חצי כפית שמן ותבלין אסם לאורז כשהיא חמה.
לשטוף את החצילים, לחתוך לקוביות קטנות ולטגן בשמן חם עד להזהבה, להפוך מדי פעם. להוציא לקופסה עם נייר מגבת סופג.
לקלות את הפלפלים האדומים עד שיתרככו, לשטוף, לקלף ולחתוך לקוביות קטנות.
לחתוך את הסלרי לחתוך לעיגולים דקים.
את הגזר לקלף ולחתוך בקולפן ז'וליאן לגפרורים דקים.
להכניס הכל לקערה לערבב קלות. להוסיף חומץ, דבש וצ'ילי מתוק.
לבסוף להוסיף את החצילים והגבינה המלוחה,ולתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0