שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח ומרתיחים. מבשלים את האורז כ-8 דקות או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
שלב 2
0 דקות
מניחים את פרוסות תפוח-האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן,
שלב 3
20 דקות
מכסים את הסיר במגבת ומכסה ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות. תפוחי-האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים.
שלב 1
מתוך
3
שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח ומרתיחים. מבשלים את האורז כ-8 דקות או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
שלב 2
מתוך
3
מניחים את פרוסות תפוח-האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן,
שלב 3
מתוך
3
מכסים את הסיר במגבת ומכסה ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות. תפוחי-האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0