המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף לקצף קשה, לשים בתבנית נייר פרגמנט ולשטח את הקצף.
להכניס לתנור בחום נמוך כ-75 דקות, להוציא מהתנור להרים את הנייר ולהפוך על מגבת בזהירות ומיד לקלף את הנייר מהקצף (אם נשבר מעט מהפינות לא נורא אפשר לסדר כששמים על הקצפת).
לערבב הכל יחד ולהכין בצק רך, לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית, אפשר לרדד את הבצק וכשמשטחים בתבנית להמשיך עם היד לשטח בתוך התבנית.
לחורר מעט את הבצק ולאפות בחום 190 מעלות כ-20 דקות או עד קבלת צבע זהוב בהיר.
להקציף את השמנת מתוקה וכשהיא מתחילה לעלות להוסיף את הנס והסוכר ולהמשיך להקציף לקצפת קשה.
לאחר שהתחתית של העוגה התקררה, לשטח את הקצפת משמנת מתוקה מעל, ומעל השמנת להרים בשתי ידיים את הקצף האפוי ולהניח מעל.
מעל הקצף לקשט עם סירפ שוקולד (מבקבוק) צורת קשקוש על פני הקצף האפוי.
להגשה לחתוך ריבועים ולהרים עם מרית מתכת ולשים בצלחת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0