להקציף לקצף קשה, לשים בתבנית נייר פרגמנט ולשטח את הקצף.
שלב 2
75 דקות
להכניס לתנור בחום נמוך כ-75 דקות, להוציא מהתנור להרים את הנייר ולהפוך על מגבת בזהירות ומיד לקלף את הנייר מהקצף (אם נשבר מעט מהפינות לא נורא אפשר לסדר כששמים על הקצפת).
שלב 3
0 דקות
לערבב הכל יחד ולהכין בצק רך, לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית, אפשר לרדד את הבצק וכשמשטחים בתבנית להמשיך עם היד לשטח בתוך התבנית.
שלב 4
20 דקות
לחורר מעט את הבצק ולאפות בחום 190 מעלות כ-20 דקות או עד קבלת צבע זהוב בהיר.
שלב 5
0 דקות
להקציף את השמנת מתוקה וכשהיא מתחילה לעלות להוסיף את הנס והסוכר ולהמשיך להקציף לקצפת קשה.
שלב 6
0 דקות
לאחר שהתחתית של העוגה התקררה, לשטח את הקצפת משמנת מתוקה מעל, ומעל השמנת להרים בשתי ידיים את הקצף האפוי ולהניח מעל.
שלב 7
0 דקות
מעל הקצף לקשט עם סירפ שוקולד (מבקבוק) צורת קשקוש על פני הקצף האפוי.
שלב 8
0 דקות
להגשה לחתוך ריבועים ולהרים עם מרית מתכת ולשים בצלחת.
שלב 1
מתוך
8
להקציף לקצף קשה, לשים בתבנית נייר פרגמנט ולשטח את הקצף.
שלב 2
מתוך
8
להכניס לתנור בחום נמוך כ-75 דקות, להוציא מהתנור להרים את הנייר ולהפוך על מגבת בזהירות ומיד לקלף את הנייר מהקצף (אם נשבר מעט מהפינות לא נורא אפשר לסדר כששמים על הקצפת).
שלב 3
מתוך
8
לערבב הכל יחד ולהכין בצק רך, לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית, אפשר לרדד את הבצק וכשמשטחים בתבנית להמשיך עם היד לשטח בתוך התבנית.
שלב 4
מתוך
8
לחורר מעט את הבצק ולאפות בחום 190 מעלות כ-20 דקות או עד קבלת צבע זהוב בהיר.
שלב 5
מתוך
8
להקציף את השמנת מתוקה וכשהיא מתחילה לעלות להוסיף את הנס והסוכר ולהמשיך להקציף לקצפת קשה.
שלב 6
מתוך
8
לאחר שהתחתית של העוגה התקררה, לשטח את הקצפת משמנת מתוקה מעל, ומעל השמנת להרים בשתי ידיים את הקצף האפוי ולהניח מעל.
שלב 7
מתוך
8
מעל הקצף לקשט עם סירפ שוקולד (מבקבוק) צורת קשקוש על פני הקצף האפוי.
שלב 8
מתוך
8
להגשה לחתוך ריבועים ולהרים עם מרית מתכת ולשים בצלחת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0