המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם שמן זית במחבת רחבה, לטגן בצל סגול קצוץ בשמן זית עד שמזהיב טיפה. להוסיף שיני שום כתושות ולטגן עוד קצת.
להוסיף פטריות שמפניון ולטגן כשתי דקות.
להוסיף עגבנייה אחת חתוכה לקוביות.
להוסיף את הזיתים השחורים.
לתבל באבקת מרק עוף, פלפל שחור ואורגנו ולערבב.
לבשל את הפסטה לפי ההוראות על האריזה, כ-10 דקות, לסנן ולא לשטוף.
להעביר את הפסטה למחבת עם הרוטב. לערבב ולבשל בישול קל. להוסיף שמן זית, אורגנו ואם צריך להוסיף תיבול נוסף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0