המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את החומרים היבשים בקערה, עד לתערובת אחידה.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים לתערובת אחידה.
מאחדים לקערה אחת ולהשתדל שלא יהיו גושים.
מוסיפים תפוחי עץ ומערבבים עד שהתפוחים נטמעים בתערובת.
משמנים תבנית בגודל 24 ס"מ ומעבירים לתערובת. אופים בחום בינוני כ-45 דקות. עושים את מבחן הקיסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0