מטגנים טיגון קל בסיר את שיני השום והבצל עם שמן הזית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים 2 ליטר מים, ואז את ציר הבקר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ואת העגבניות. מביאים שוב לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהמרק רתח בשנית, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: כורכום, חוואיג', כמון, כוסברה יבשה, ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה עם 1/2 ליטר מים נוספים, ומבשלים כעשרים דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מטגנים טיגון קל בסיר את שיני השום והבצל עם שמן הזית.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים 2 ליטר מים, ואז את ציר הבקר, ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור כוסברה, צרור פטרוזיליה ואת העגבניות. מביאים שוב לרתיחה.
שלב 3
מתוך
3
לאחר שהמרק רתח בשנית, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: כורכום, חוואיג', כמון, כוסברה יבשה, ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן, מוסיפים את תפוחי האדמה עם 1/2 ליטר מים נוספים, ומבשלים כעשרים דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0